Gezicht

Mesotherapie

Bent u geïnteresseerd in een skinbooster behandeling of wilt u meer informatie? Maak dan snel een afspraak bij een van onze huid adviseurs. We helpen u graag!

Mesotherapie

Een geweldige uitkomst voor:

Mesotherapie.webp

Gezicht

Een frisse look geven

los-paneel-xlhair-100317-optie3-pdf-1-scaled.jpg

Haarlijn

Terug laten groeien

mesotherapy-stomach-copy.jpg

Lichaam

Strakker en jonger maken

Mesotherapie

Hoe werkt deze behandeling?

We voelen ons allemaal beter wanneer onze huid er goed uit ziet! Vandaar dat een stralende huid dan ook een schoonheidsideaal is waar de meeste mensen graag aan willen voldoen. Uiteraard zijn er invloeden van buitenaf die ervoor kunnen zorgen dat onze huid naar verloop van tijd zijn glans en vitaliteit verliest. Zo zijn bijvoorbeeld zon, wind en kou een van deze invloeden. Daarnaast kunnen factoren als roken of ziekte ook zorgen voor een droge huid, fijne lijntjes en/ of zelfs pigmentvlekken. Een huidaandoening zoals acne kan zorgen voor een huid waar je je niet helemaal gelukkig bij voelt. Bij ultraclinic helpen we uw graag van deze onzekerheid af door middel van skinboosters!

De behandeling

Mesotherapie is een behandeling waarbij, door middel van kleine prikjes, een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen in de huid wordt ingebracht. Deze cocktail bestaat uit de volgende samenstelling:

  • Essentiële vitaminen
  • In een optimale concentratie
  • Aminozuren
  • Antioxidanten
 

In de middelste huidlaag worden deze stoffen met hoge frequentie ingebracht. De basis bevat Hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid van de huid en vochtbinding. Door middel van Mesotherapie verbeteren we de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen bij de wortel wordt aangepakt. Hierdoor zal u huid weer stralen!

Mesohair

MesoHair is de behandeling tegen haarverlies, bij dun haar, dof haar en verminderde haargroei. MesoHair activeert de haarzakjes om gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar zichtbaar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel van MesoHair bestaat uit peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid optimaliseert. Naast de peptides bevat MesoHair ook speciale vitaminen die follikels aanzetten tot het produceren van haar om je haardos weer stralend en vol te maken.

Ultraclinic

Wij werken met de producten van:

Resultaat en bijwerkingen

Wanneer de huid ouder wordt verliest het Hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en zorgt ervoor dat er collageen in de huid wordt aangemaakt. Collageen zorgt ervoor dat je huid er frisser en jonger uit ziet. Wanneer dit dus minder aangemaakt wordt ziet de huid er minder stralend uit. Daarbij kan een skinbooster helpen! Een skinbooster is een hele dunne filler – de textuur van water – op basis van Hyaluronzuur en wordt met vele kleine prikjes in het te behandelen gebied ingespoten.

Het zorgt niet specifiek voor volume, zoals een doorsnee filler zou doen, maar daarentegen juist voor hydratatie. De huid wordt minder droog en zal er weer stralend uit zien! Hierdoor zullen de poriën van de huid verfijnen en eventuele fijne lijntjes zullen verzacht worden. Daarnaast kan een skinbooster een gunstig effect hebben op acne littekens.

Gebruik en gebieden

Een skinbooster kan worden gebruikt voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam zoals de hals, handen en decolleté.

Voor een zo mooi mogelijk resultaat moet een skinbooster behandeling een aantal keer herhaald worden. Wij raden aan om 3 behandelingen in 1 maand te ondergaan voor het best haalbare resultaat! Na afloop zal er met de arts overlegd worden wanneer u terugkomt voor een onderhoudsbehandeling. Het algemene advies hiervoor is 1 behandeling per 6 maanden.

U225®-intradermale-injector-.jpg
mesa.jpeg

Mesotherapie​

Kosten van onze behandelingen:

Mesotherapie
Prijs (€)
Per behandeling200
Kuur 3 behandelingen550
Kuur 6 behandelingen850
Meso cellulitis
Prijs (€)
Per behandeling250
Kuur 3 behandelingen650
Mesohair
Prijs (€)
kuur 8 behandelingen 899
Mesolift
Prijs (€)
Lippen contour lijnen200
Voorhoofdrimpels200
Neus lippenplooi200
Jukbeencontour en kraaienpootjes225
Kaaklijn verstrakken225
Skinbooster
Prijs (€)
per behandeling (1ml)120

Skin Booster – Per behandeling (3-6 keer nodig) 

Plan hier uw

Afspraak

ADDRESS icon

Adresgegevens

Rondweg 5, 6515 AS Nijmegen

OPENING HOURS icon

Openingstijden

Ma > Za - 08:00 t/m 22:00

Phone icon

Telefonisch contact

085 800 5545 | 06 1111 999 7

"Bij ultraclinic maken wij gebruik van de Pistor eliance Mesogun."