Gezicht

RF behandeling

RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

Radiofrequentie behandeling

Geschikt voor alle huidtypen

Pigmentvlekken verwijderen met IPL of onze nieuwste SHR techniek werkt als volgt: Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van lichtflitsen. De felle lichtflitsen worden door de pigmentlek opgenomen en omgezet in warmte. Door deze opgenomen energie gaan de cellen in het pigment kapot. Daardoor verdwijnt het pigment. De afvalstoffen worden door het lichaam zelf afgevoerd. Het  zacht masseren van de behandelde plek kan het lichaam helpen de afvalstoffen af te voeren!

Wat zijn de voordelen van een gezichtsbehandeling met RF?

 • Bijzonder effectief, snel resultaat
 • Geen rode of geïrriteerde huid
 • Verbetert de elasticiteit
 • Vermindert rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond
 • Verstrakt en verstevigt de huid, mooiere contouren
 • Verbetert de kleur van de huid
 • Verkleint de poriën

Radiofrequentie pakt de volgende huidproblemen aan

 • Verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté
 • Rimpels en fijne lijntjes op wangen, voorhoofd en rond de mond
 • Grove poriën rond neus, kin, mond en voorhoofd
 • Littekens
 • Geeft een gezonde kleur aan de doffe huid

RF behandeling
alleen het gezicht

Gezichtsbehandeling 45 min inclusief reiniging dag- of nacht verzorging/minerale make-up

€ 110,-

RF behandeling + Zuurstof behandeling

Gezichtsbehandeling 75 min inclusief reiniging dag- of nacht verzorging/minerale make-up

€ 155,-

RF behandeling + Meso therapie

Gezichtsbehandeling 75 min inclusief reiniging dag- of nacht verzorging/minerale make-up

€ 155,-

Radiofrequentie behandeling

Aanvullende informatie

Wat voelt u tijdens en na de behandeling met monopolar RF en is het veilig?

Elke keer als de RF energie word vrijgegeven ervaart u een korte sensatie van warmte. De ervaringen leert dat 99% van de mensen dit als zeer ontspannend ervaart. Het is een aangename, intensieve en pijnloze behandeling. Na de behandeling kan het voorkomen dat uw huid enige roodheid vertoont. De huid behoeft specifieke nazorg. Wij bieden u advies voor de thuis verzorging en producten. Deze verzorgen en ondersteunen het resultaat.

Radiofrequentie therapie is veilig en bewezen dat het de huid verjongd

Radiofrequentie-behandelingen zijn zeer veilig, klinisch getest en hebben bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Onze ervaring leert dat iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie een gladdere en strakkere huid kan verwachten. Resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon.

Welk resultaat kunt u verwachten met RF?

Bij meer dan 95% van onze klanten ervaren wij na de eerste behandeling resultaat. Echter RF in een kuur geeft op lange termijn een mooier en langdurig resultaat. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 4 tot 8 behandelingen.

Voor een optimaal resultaat en echte huidverjonging adviseren wij een kuur waarbij u 1 x per week een behandeling ondergaat. Om het behaalde resultaat te behouden en huidveroudering af te remmen is het aan te bevelen eens per 4 tot 6 weken te behandelen. Dit kan ook goed gecombineerd worden met een verzorgende salon gezichtsbehandeling.

Afspraak RF behandeling in Nijmegen

Maak online een afspraak met onze schoonheidsspecialisten. Door onze gunstige ligging in Nijmegen en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken.