Gezicht

Trilift

De Trilift bij Ultrabeauty richt zich specifiek op verbetering van de huid. We stemmen n.a.v. een huidanalyse de Trilift behandeling geheel op uw huid af. In kuurverband pakken we de fijne lijntjes en pigmentvlekken aan.

"Bij Ultrabeauty Maken Wij Uitsluitend Gebruik Van Medisch Gecertificeerd Apparatuur."

Behandeling

Trilift Bij Ultrabeauty

Waarom Trilift?

Trilift is de juiste strategie! Het Trilift-programma bevat drie verschillende technologieën, elk met een specifieke functie die is ontworpen om op zichzelf effectief te zijn. Zet deze drie technologieën bij elkaar voor een optimaal resultaat.

  • Huidverbetering
  • Huidverjonging
  • Dieptereiniging
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken
  • Kuurverband

HYDRALIFT FX

Hydralift FX is een 3-in-1 combineert de uitzonderlijke reinigingskracht van het waterschillen te zurensequentie voor 
microdermabrasie en transdermale afgifte van cosmetica. Een ultra effectief systeem dat de standaard van elke gezichtsbehandeling verhoogt en de effectiviteit van de actieve ingrediënten naar een hoger niveau brengt.

FILLER LIFT

Gericht op het opvullen van rimpels op het 1e en 2e niveau. Het is de enige vibrerende zogenaamde mono polaire radio- frequentie technologie met een dispenser met de speciale B Fill in depth, een concentraat van actieve moleculen met intensieve werking op huidverjonging, met name op zowel fijne als diepe rimpels.

PLASMA LIFT

Een nieuwe energiebron voor het liften en regenereren van de gezichtshuid. Het is bedoeld om de weefsels onmiddellijk een toon te geven, de contouren van het gezicht opnieuw te definiëren en de gebieden die door veroudering zijn geleegd te vullen. Ook effectief voor het optillen van de oogleden en voor het opzwellen van de lippen.

5/5

Lees onze

Reviews