Lichaam

CELLULITE​

Het medisch gecertificeerde Velashape systeem werkt met de hulp van licht en warmte, waardoor de doorbloeding verbetert. Daarnaast versnelt het de stofwisseling in uw vetcellen. Dit gebeurt door drie verschillende technieken. Ten eerste is er infrarood licht, dat zorgt voor een betere doorbloeding en elasticiteit van uw huid. Als tweede wordt de vacuümtechniek toegepast.

Cellulite

Wanneer kiezen voor Velashape?

Wij hebben al heel veel mensen blij mogen maken met een mooie en strakke huid. De meest voorkomende reden van hun bezoek is cellulite, de welbekende sinaasappelhuid. Maar Velashape is ook de nieuwe oplossing voor andere huidproblemen. Zo helpt deze behandeling ook tegen een slechte doorbloeding van de huid, rimpels en littekens. Velashape is een veilige, verantwoorde behandeling, waarbij niets gesneden of ingespoten hoeft te worden. Voor vele mensen een grote plus!

Meer dan 10 jaar ervaring

Ons getrainde en gecertificeerde personeel werkt uitsluitend met de nieuwste en medisch gecertificeerde apparatuur om constant de hoogst haalbare resultaten te bereiken. ​

Hoge klantbeoordelingen

We scoren volgens onze reviews een dikke 9 op onze dienstverlening. Onderzoek volgens kliniekervaringen.nl

Alleen de beste apparatuur

Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur en producten die op de markt verkrijgbaar zijn.​

PMU

Bij Ultrabeauty bieden we ook Permanente Make up aan. Voor iedere behandeling kun je bij ons een gratis consult aanvragen. We vertellen je de mogelijkheden en beantwoorden je vragen.

"Bijna iedere vrouw krijgt wel mee te maken, cellulite. ‘sinaasappelhuid’ is tegenwoordig te bestrijden met onze nieuwe behandelmethode, genaamd Velashape!"