Lichaam

Cryolipolyse

Cryolipolyse is de nieuwste technologie op het gebied van definitieve verwijdering van frustrerende ‘vetrolletjes’ op de bekende plekken. Door onderkoeling van de vetcellen worden deze afgebroken. Cryolipolyse is een perfect alternatief voor liposuctie, maar dan zonder operatie, zonder pijn en volkomen veilig.

CRYOLIPOLYSE​

Het bevriezen van vet

“Bij een cryolipolyse behandeling koelen we plaatselijke vetophopingen met een speciale behandelkop. De huid wordt bedekt met een gaas met speciale gel, deze gel zorgt ervoor dat alleen het onderhuidse vetweefsel bevriest en niet de huid. Vervolgens wordt de huid voor een gedeelte in de behandelkop gezogen waar de vetcellen sterk worden afgekoeld tot een temperatuur van 4 ⁰C. De Cryolipolyse behandelingen zijn volledig pijnloos en leveren gemiddeld een reductie op van 2 tot 4 cm van de behandelde zone per behandeling.”

Hoe werkt Cryolipolyse?

Bij veel klanten zien we in slechts één behandeling een reductie van onderhuids vetweefsel van maar liefst 22% op de behandelde plaats. Cryolipolyse is tegenwoordig erg in trek, omdat gebleken is dat met deze techniek zeer effectief “love-handles” en “muffin-tops” worden verminderd.

Het wetenschappelijke bewijs voor deze mooie methode is zeer overtuigend en de resultaten zijn fantastisch. Vet verminderen zonder snijden is zeer populair.

Over deze behandeling

Overtollig Vet

Vele van ons hebben last van overtollig vet. Doormiddel van Cryolipolyse bestrijden

Natuurlijk

Op een natuurlijke manier verdwijnen de behandelde vetcellen uit het lichaam.

De Techniek

Cryolipolyse gebruikt gecontroleerde kou en verwijderd enkel vetcellen

Cryolipolyse

Cryolipolyse resultaten zijn voor lange termijn. Vetcellen zijn voorgoed verdwenen.

Cryolipolyse

De wetenschap achter Cryolipolyse

Het is wetenschappelijk aangetoond dat vetcellen slechter opgewassen zijn tegen kou dan andere weefsels in ons lichaam. Je moet dan denken aan temperaturen lager dan 9 graden Celsius. De cryo-apparaten die worden gebruikt, hebben speciale pads waarmee een vetzone wordt ‘vastgepakt’ en ze plaatselijk ‘vet bevriezen’ tot 4 graden Celsius.

De vetcellen beginnen daardoor met een natuurlijk afbraakproces en het lichaam zorgt zelf dat deze afvalstoffen afgevoerd worden.

Cryolipolyse

Kosten

1 zone
3 zones

€ 199 ,-
€ 499 ,-