Lichaam

SHR behandeling Borsten

Dankzij de nieuwste technieken is er tegenwoordig een eenvoudige manier om uw borsten zonder chirurgische ingreep te vergroten en te verstevigen. Dit is voor veel vrouwen een groot voordeel omdat zij dus niet onder het mes hoeven om het gewenste resultaat te behalen!

Er is een speciaal filter ontwikkeld voor de SHR laser die het mogelijk maakt uw borsten aanzienlijk te versteviging en te vergroten.

CRYOLIPOLYSE​

Vergroting & versteviging met SHR laser

Een behandeling met de SHR laser stimuleert het natuurlijke groeiproces. Tijdens de pubertijd begint het lichaam met het produceren van diverse vrouwelijke hormonen. De grootte, vorm en volheid van de borst hangt af van deze hormonen en de capaciteit van het weefsel. Bij de behandeling met een SHR laser wordt met een bepaalde golflengte de zenuwuiteinden in je borsten geprikkeld. Deze prikkel geeft weer een signaal door en het lichaam begint met het aanmaken van het hormoon oestrogeen in de borsten. Net als in de pubertijd wanneer de borsten tot ontwikkeling komen kan u hetzelfde gevoel van jeuk ervaren.

De Behandeling

Gemiddeld zijn er 8 behandelingen met tussenposen van 3 weken nodig voor het gewenste resultaat. Een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten en is pijnloos. Het proces begint vanaf de eerste behandeling en na 24 weken is de ontwikkeling binnen het borstweefsel in volle gang. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na een ongeveer 1 jaar.

Resultaten

De resultaten zijn per persoon afhankelijk. De versteviging / vergroting kan tot 1 cupmaat verschillen!

De behaalde resultaten zijn dus zonder enige vorm van chirurgische ingrepen. Dit legt voor veel vrouwen de drempel een stuk lager om een behandeling te ondergaan.

Per behandeling
Kuur 8 behandelingen

€ 55 ,-
€ 400 ,-

SHR behandeling

Kosten