Ontharen

Harsen

Harsen bij Ultrabeauty! Harsen / Waxen is het verwijderen van overtollige lichaams– en gezichtsharen door middel van een hars of wax. Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars tot aan de wortel verwijderd. Hierdoor blijven de haren een langere tijd weg. Tot wel 5x langer dan dat u de haren zou scheren!

Ontharen d.m.v.

Hoe werkt het verwijderen?

In tegenstelling tot scheren is een harsbehandeling slechts één maal in de vier à zes weken nodig. De nieuwe haren die een aantal weken na het waxen groeien zijn ook vele malen zachter dan wanneer u het scheert. Met regelmaat waxen zal ook zorgen voor een verminderde haargroei. Dit met als gevolg dat u steeds minder vaak een behandeling hoeft te ondergaan!

Voor de eerste behandeling is het het beste als u zich één tot twee weken niet scheert. Hierdoor zullen de haartjes een lengte hebben van circa een halve centimeter. Ook raden we aan om de dag voor dat u zich laat harsen geen bodycrème te gebruiken. Dit omdat de hars anders moeite heeft met het hechten op de huid en haren. 

Voor het tegengaan van ingegroeide haren kunt u 2 à 3 dagen van te voren de huid voorzichtig scrubben. De huid kan na de  eerste behandeling iets wat gevoelig zijn, maar dit trekt snel weer weg. Het resultaat is zo schoon en fris dat u dit snel weer vergeet. Daarnaast kalmeren we de huid met een gel op aloë vera basis.

Advies voor na de behandeling

Tijdens een harsbehandeling van de bovenbenen of bikinilijn adviseren wij u om een (oude) string of een hoog opgesneden broekje aan te trekken!

Na een behandeling kunt u het beste 1 à 2 dagen geen gebruik maken van de sauna, zonnebank. Ook raden wij overmatige blootstelling aan de zon af!

De huid kan na het waxen enige tijd rood en misschien wat gevoelig zijn, dit trekt echter weer snel weg. Om ingegroeide haren te voorkomen adviseren we u om geen strakke en / of synthetische kleding te dragen.

Hoe regelmatiger u waxt des te minder wordt de pijn en eventuele irritaties

Harsbehandelingen

Prijzen voor vrouwen

Onderbenen of bovenbenen 20 min. €19,50
Onderbenen en bovenbenen 30 min. €35,-
Bikinilijn 10 min. €17,50
Rug 20 min. €40,-
Buik 20 min. €20,-
Onderarmen en bovenarmen 20 min. €30,-
Onderarmen of bovenarmen 15 min. €17,50
Oksels 10 min. €17,50

Harsbehandelingen

Prijzen voor mannen

Borst15 min.€25,-
Rug20 min.€40,-
Halve rug (onderrug of bovenrug)15 min.€25,-
Buik20 min.€30,-
Onderarmen20 min.€20,-
Onderbenen20 min.€25,-