Ontharen

Ontharen voor mannen

Ontharen voor mannen doen we de laatste tijd vooral met de allernieuwste Diode Laser. Het haar van mannen is iets stugger en sterker dan de vrouwelijke versie, vandaar dat we dit met de beste en meest efficiënte technologie behandelden. Door het testosteron is het haar bij mannen dikker en taaier en groeit het sneller dan bij vrouwen. Hierdoor is het ook moeilijker te verwijderen. Door het regelmatig scheren is het meer vatbaar voor bijvoorbeeld ingegroeide haren, infecties en stoppels. Maar, dankzij de nieuwste technologie van Ultrabeauty is dit hardnekkige ongewenste haar eenvoudig en effectief te behandelen met onze behandelingen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld waxen of scheren, resulteert het ontharen op onze manier vrijwel direct in minder haargroei.

Hoelang Duurt Het En Wat Kost Het?

Diode laser ontharing voor mannen kan worden gedaan in minder dan een lunchpauze. Het duurt slechts 20 minuten voor de behandeling van uw rug, 10 minuten voor de behandeling van uw borst of buik en 5 tot 10 minuten om uw Speedo lijn te behandelen. Klik hier voor een volledige prijslijst. We maken alleen gebruik van de nieuwste technologie, wat zorgt voor een snellere en effectievere ontharing dan elke andere methode.

Hoeveel behandelingen zullen er nodig zijn?

Diode laser voor mannen kan variëren en is afhankelijk van het type haar (hormonale, normaal, veroudering). Er zijn zeker een aantal behandelingen nodig, uitgevoerd om de 5-6 weken, totdat de follikel (haarzakje) is vernietigd. Met als leuke bonus dat de ingegroeide haartjes verdwijnen vanaf de eerste afspraak en u niet hoeft te wachten op hergroei voor de volgende behandeling.

Werkt ontharen op iedere plek?

Ontharen met Diode laser is niet alleen geschikt om lichaamshaar te verwijderen, maar het kan ook gebruikt worden voor gezichtshaar, zoals tussen of boven de wenkbrauwen, bakkebaarden of zelfs de nek. Diode laser is de meest veelzijdige haarverwijdering methode die voor voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar is en kan vrijwel overal op het lichaam worden gebruikt.

Doet ontharen met Diode laser pijn?

Onze nieuwste Diode laser apparatuur werkt zonder enige beschadiging van de huid. Dit maakt deze methode niet alleen de meest effectieve ontharing techniek die vandaag de dag beschikbaar is voor mannen, maar ook werkt het snel en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kunt u direct weer aan de slag.

Over ontharing met SHR

Ontharen met Diode laser is geweldig, we maken geen gebruik van gels, dus het laat geen chemische of plakkerige resten achter, in tegenstelling tot andere methoden, zodat het kan worden gebruikt voor mannelijke genitale ontharing of voor andere gevoelige gebieden, zoals onder je armen en in de oren of neus. Dus, als je een man bent die op zoek is naar een permanente manier van ontharen, maar nog niet de juiste methode hebt gevonden, neem dan contact op met een van de specialisten van Ultrabeauty.

Waarom kiezen voor ontharen bij Ultrabeauty?

We werken met nieuwste medisch gecertificeerde apparatuur, voor het hoogst haalbare kwaliteit. We zullen vooraf op een eerlijke manier met u bespreken wat u kunt verwachten en hoeveel behandelingen u nodig zult hebben. Dus bent u op zoek naar de meest effectieve ontharingsmethode , bel!

Hoe werkt ontharen voor mannen eigenlijk?

Diode laser behandelingen werken met behulp van fotothermolyse. Het licht van het apparaat wordt omgezet in warmte, waarbij de haarzakjes beschadigen. Daarom resulteert dit in permanente ontharing.

Ontdek hieronder onze

Ontharings behandelingen

Ontharen man

Benen Ontharen

Schaamhaar / streek

Billen Ontharen

Borst Ontharen

Nek Ontharen

Rug Ontharen

Handen Ontharen

Baard Ontharen