Ontharen

Rug ontharen

Vijf Redenen Om Uw Rug Te Laten Behandelen Bij Ultrabeauty

U wilt graag uw rug laten ontharen? Laat deze behandeling uitvoeren door de deskundigen van schoonheidsinstituut Ultrabeauty. Onze medewerkers nemen u uitvoerig mee in het gehele traject, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Ultrabeauty biedt verder nog het volgende:

  • Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring in ontharen

  • Wij gebruiken alleen de nieuwste medisch gecertificeerde apparatuur

  • Wij bieden een divers aanbod aan behandelingen

  • Wij bieden bij onze vestiging gratis parkeergelegenheid

Uw Rug Ontharen Met De Nieuwste Technieken

Omdat het haar op een rug vaak wat stugger en harder is, is het niet mooi te verwijderen met een scheermesje of wax. Daarbij komt het haar na zo’n manier van ontharen gewoon weer terug. Gelukkig kunt u bij Ultrabeauty terecht voor een permanente oplossing voor uw rug. Wij ontharen namelijk met de nieuwste laserapparatuur. Velen zijn u al voorgegaan en lopen nu rond met een mooie gladde rug. U wilt ook geen schaamte meer voelen in het zwembad, op het strand of in bed? Laat dan onze experts op het gebied van ontharen ook uw rug onder handen nemen!

 

Ontharen doormiddel van Lasertechnieken

Schoonheidsinstituut Ultrabeauty biedt twee vormen van ontharing aan: IPL en SHR. Kiest u voor IPL, dan gaat u voor lekker snel resultaat. Een IPL behandeling duurt namelijk maar maximaal 25 minuten. Kiest u SHR, dan hoeft u zich geen zorgen te maken of u haar of huid wel geschikt is voor een laserbehandeling. De techniek achter SHR houdt namelijk rekening met het eiwit in de stamcellen van uw huid en haar, en kan daardoor elk type huid of haar succesvol behandelen. Ook uw rug is dus bij Ultrabeauty weer mooi glad te krijgen!

Ga voor een extreem glad eindresultaat

Een veelvoorkomend ongemak bij mannen en soms ook vrouwen is de behaarde rug. Kom naar schoonheidsinstituut Ultrabeauty en laat onze specialisten uw rug ontharen. Rughaar is vaak wat stugger en harder. Maar maakt u zich geen zorgen: wij zorgen ervoor dat u weer mooi en definitief glad wordt. U kiest toch ook voor ons?

Ontharen

Kosten

Ontharen Bovenrug man

Ontharen Onderrug man

Ontharen Rug geheel

Ontharen Schouders

€ 75 ,-

€ 75 ,-

€ 199 ,-

€ 59 ,-

Ontdek hieronder onze

Ontharings behandelingen

Ontharen man

Benen Ontharen

Schaamhaar / streek

Billen Ontharen

Borst Ontharen

Nek Ontharen

Rug Ontharen

Handen Ontharen

Baard Ontharen