Ontharen

Benen ontharen

Uw benen ontharen met hete was, botte scheermesjes of stinkende crèmes. Voor veel vrouwen is het een ergernis. Je hebt de haartjes net verwijderd en ze komen er binnen de kortste keren weer door! Veel vrouwen wensen dat het haar er nooit weer doorkwam.

Nou, stop met wensen! We kunnen nu definitief uw benen ontharen door middel van onze nieuwste SHR techiek.

Ultrabeauty biedt deze mogelijkheid aan voor zowel mannen als vrouwen. Onze gespecialiseerde SHR behandelingen zijn snel en effectief en zijn een betaalbare manier om je benen permanent te ontdoen van dat vervelende haar! Het scheelt veel tijd en geld als je je benen niet meer zelf hoeft te ontharen.

Benen Ontharen Met SHR

Het is belangrijk om terugkerende haartjes niet te trekken, je kunt echter wel gebruik maken van ontharingscrèmes of een scheerbeurt. Maar, een van de vele voordelen van SHR is dat je niet hoeft te wachten tot het haar terug groeit voordat je je volgende behandeling kan ondergaan!

SHR ontharen door Ultrabeauty is de beste voor o.a. de benen, we beloven geen dingen die we niet waar kunnen maken. We gebruiken de nieuwste en beste technologie, dus u kunt rekenen op de beste behandelingen in de kortst mogelijke tijd. Of u nu het haar wilt verwijderen van uw bikinilijn, borst, gezicht, of de benen, neem contact op met Ultrabeauty!

De feiten over ontharen met SHR

Beenhaar kan ontzettend hardnekkig zijn. Benen ontharen met SHR is zeer snel en eenvoudig. Het duurt slechts 15 minuten per onderbeen. Onze behandelingen zijn hygiënisch, snel en na een paar sessies zult u geen been haar meer hebben! Ingegroeide haren verdwijnen en zullen ook niet terugkomen.

Hoe werkt het benen ontharen met SHR?

Voor de beste resultaten van benen ontharen zijn een aantal behandelingen nodig, het aantal behandelingen hangt af van uw haartype. De behandelingen worden uitgevoerd met tussenpozen tot de haarzakjes geen nieuwe haren meer produceren. Omdat we werken met de allerbeste apparatuur kunnen we elke 4 weken een behandeling doen. Na de succesvolle afronding van uw behandeling, zal het in sommige gevallen nodig zijn om eens per jaar een aantal haartjes te behandelen om de resultaten te handhaven.

Welke resultaten kan ik verwachten na de behandelingen op mijn benen?

Ultrabeauty behaalt fantastische resultaten. Heel af en toe komen er bij sommige klanten een paar haren terug na de voltooiing van de behandelingen, maar ze zijn bijna onzichtbaar. Het ontharen met onze SHR techniek werkt met behulp van het omzetten van licht-energie in warmte, daardoor worden de haarzakjes beschadigd en zullen er geen nieuwe haren groeien.

Werkt deze behandeling ook op andere plaatsen?

De behandelingen van Ultrabeauty kunnen niet alleen worden gebruikt voor het ontharen van de benen, het is geschikt voor bijna alle gebieden op het gezicht of lichaam voor zowel mannen als vrouwen. Met behulp van onze behandelingen kunt u ongewenst, hardnekkig haar verwijderen op bijvoorbeeld de lip, kin of wangen of zelfs je haarlijn of wenkbrauwen!

Doet ontharen met SHR behandelingen pijn?

Been ontharing doet nauwelijks pijn. Onze apparatuur heeft dynamische koeling, waardoor de sessie eigenlijk pijnvrij is. Na de ontharings behandeling is er mogelijk een lichte roodheid op je benen, die vervolgens zal verminderen en verdwijnen in minder dan twee uur.

 

Ontdek hieronder ook al onze

Ontharings behandelingen

Ontharen gezicht

Oksels Ontharen

Kin / kaaklijn Ontharen

Ontharen neus

Ontharen borsten

Buik Ontharen

Ontharen wenkbrauwen

Tepels ontharen

Benen Ontharen

Ontharen bovenlip

Schaamhaar Ontharen