Ontharen

Kin ontharen

Uw kin ontharen met behulp van onze state-of-the-art SHR gaat echt snel. In slechts een paar minuten zullen we uw kin haar verwijderen. Voor onze behandelingen gebruiken we de nieuwste en beste technologie die er is. Met deze apparatuur is het mogelijk om zeer effectief en pijnloos de haarzakjes te vernietigen.

Ongewenst haar op de kin is een veel voorkomend probleem voor vrouwen, vooral voor vrouwen die zwanger of in de menopauze zijn. Kin ontharen met SHR doen we dan ook vrij regelmatig.

Neus Ontharen Met SHR

Veel vrouwen epileren of harsen hun kin of gebruiken bleekmiddelen en andere crèmes. Gelukkig is er nu een veel snellere en eenvoudiger manier dankzij onze medisch gecertificeerde SHR apparatuur. We kunnen op die manier ongewenst gezichts- en lichaamshaar definitief verwijderen. Dus als u uw kin haar, of ander ongewenst haar op een veilige, verantwoorde en vertrouwde manier wilt laten verwijderen, neem dan contact op met Ultrabeauty!

Hoe Werkt Kin Ontharen Met SHR?

SHR behandelingen verwijderen kin haar met flitslicht, waardoor de haarzakjes beschadigen. Na de nodige behandelingen is het haarzakje steriel en zal er géén nieuwe haar groeien.

We werken met de beste en nieuwste apparatuur waardoor het aantal behandeling veel lager ligt. We geven van te voren aan hoe het eindresultaat zal zijn na de benodigde behandelingen. Onze prijs kwaliteit verhouding is bijzonder gunstig, we werken alleen met gecertificeerd personeel. Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om van het vervelende kin haar af te komen, bel of mail!

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Kin haar kan moeilijk te behandelen zijn, zodat het aantal van de benodigde ontharingsbehandelingen die nodig zijn kan variëren. Het is afhankelijk van uw haarkleur en type. De behandeling duurt slechts een paar minuten, de behandeling kan worden herhaalt met tussenpozen, totdat het haarzakje is vernietigd.

Ontdek hieronder ook al onze

Ontharings behandelingen

Ontharen gezicht

Oksels Ontharen

Kin / kaaklijn Ontharen

Ontharen neus

Ontharen borsten

Buik Ontharen

Ontharen wenkbrauwen

Tepels ontharen

Benen Ontharen

Ontharen bovenlip

Schaamhaar Ontharen