Ontharen

Schaamhaar ontharen

Schaamhaar verwijderen is inmiddels sociaal geaccepteerd en we doen het steeds vaker.  Uw schaamhaar scheren geeft een natuurlijk schoon en fris gevoel en esthetisch oogt het vaak mooi. Het schaamhaar heeft wel een natuurlijke functie. Door het scheren verhoogt u de kans op ontstoken haarzakjes of een ontstoken huid met rode bultjes. Een Frans onderzoek leert ons dat het incorrect scheren van het schaamhaar de kans op infecties zoals bijvoorbeeld waterwratjes kan vergroten. Als u uw schaamhaar scheert is het dus van belang dat dit vakkundig, veilig en netjes gebeurd met behulp van de juiste middelen.

Manieren om schaamhaar te verwijderen:

Zoals u ongetwijfeld weet zijn er ontelbare manieren om uw schaamhaar te verwijderen. Echter zijn niet alle manieren even prettig, pijnloos of comfortabel zelf uit te voeren. Denk aan:

  • Schaamhaar harsen
  • Schaamhaar epileren
  • Schaamhaar scheren
  • Schaamhaar verwijderen met ontharingscreme
  • Schaamhaar waxen.


Al deze manieren kunnen zorgen voor irritatie, zoals jeuk en rode bultjes. Maar wij hebben dé oplossing.

Schaamhaar verwijderen met de SHR laser Is de toekomst!

De schaamstreek bij vrouwen en mannen kan bij ons definitief worden onthaard met behulp van de allernieuwste SHR technologie! Wij gaan de strijd met schaamhaar aan met behulp van intense lichtflitsen. Deze lichtflitsen vernietigen de haarzakjes. Via het pigment in de huid reist de lichtflits tot de haarwortel. Door de warmte die vrijkomt van de intense lichtflits wordt de haarwortel vernietigd en zal het haartje nooit meer terugkeren.

Schaamhaar is in veel gevallen dik en stug haar en niet gemakkelijk om definitief te ontharen. Daarom is het schaamhaar scheren vaak een pijnlijke manier van ontharen. Het definitief ontharen van de schaamstreek vereist professionele,  krachtige en nauwkeurige apparatuur. Onze medisch gecertificeerde SHR apparaten zijn meer dan geschikt om dit lastige klusje te klaren.

Hou op met schaamhaar scheren. Kies voor een permanente oplossing!

Voor een permanente ontharing van de schaamstreek zult u een aantal behandelingen nodig hebben. Één behandeling zal niet voldoende zijn. Dit komt omdat haren niet constant groeien. Één tot twee maanden na de behandeling gaan de haren uit de ‘slaapfase’ groeien. Wanneer de behandeling niet herhaald zou worden, zouden er nog steeds haartjes blijven groeien. Een schaamstreek is definitief te ontharen  in 4 tot 6 behandelingen.

Wilt u af van rode pukkeltjes of jeuk in uw bikinilijn? heeft u last van ingegroeide haren in uw schaamstreek? Irritatie door stoppels in uw liezen?  Of bent u  het gewoon zat om steeds maar weer uw schaamhaar te moeten epileren, scheren of waxen? Wilt u ieder moment van het jaar uw zwemkleding/bikini aan kunnen trekken zonder na te hoeven denken of u er wel goed en netjes uitziet? Laat bij ons uw schaamhaar definitief verwijderen met behulp van SHR.

Ontdek hieronder ook al onze

Ontharings behandelingen

Ontharen gezicht

Oksels Ontharen

Kin / kaaklijn Ontharen

Ontharen neus

Ontharen borsten

Buik Ontharen

Ontharen wenkbrauwen

Tepels ontharen

Benen Ontharen

Ontharen bovenlip

Schaamhaar Ontharen