Ontharen

Tepels ontharen

Tepel haar is een gevoelige kwestie voor veel vrouwen.
Dit ongewenste en vaak gênante haar is hormonaal en kan pijnlijk en lastig zijn om te verwijderen. Gelukkig kan tepel ontharen nu snel en permanent dankzij de nieuwste SHR behandelingen van Ultrabeauty.

Ongewenst tepel haar is vaak het gevolg van een zwangerschap of de menopauze. Wilt u deze haartjes graag kwijt? Ultrabeauty kan helpen.

Hoeveel behandeling heb ik nodig?

De hoeveelheid van SHR behandeling zal variëren. U zult waarschijnlijk een paar behandelingen moeten ondergaan. Totdat de follikel (haarzakje) niet meer in staat is om haar te laten groeien. Mogelijk moet u ook een of twee touch-up afspraken per jaar ondergaan om het gewenste resultaat te behouden. De behandel periode die nodig is om van het ongewenste haar af te komen kan vrij kort zijn. Omdat we werken met de allerbeste apparatuur kunnen we ca. 3 behandelingen per maand doen.

Hoe lang duurt het?

Het verwijderen van je tepelhaar met onze state-of-the-art SHR is zeer snel. Het neemt slechts een paar minuten in beslag.

Over ontharen met SHR ontharing

Het ontharen van de tepel dmv SHR komt vaker voor dan je denkt. Onze SHR techniek gebruikt geen chemicaliën of gels, dat is waarom onze SHR kan worden gebruikt voor borst of tepel ontharen, of voor andere kwetsbare gebieden zoals onder de armen en bikinilijn.

Hoe werkt tepel ontharen?

Onze SHR behandelingen verwijderen tepelhaar d.m.v. fotothermolyse. Dit betekent simpelweg dat licht-energie wordt omgezet in warmte, waardoor de haarzakjes beschadigen.

Werkt het ontharen met SHR overal?

SHR ontharen is niet alleen de meest effectieve ontharing techniek die beschikbaar is voor de tepels, maar het kan ook gebruikt worden voor andere lichaam-en gezichtsbeharing, zoals de tenen, knokkels, wenkbrauwen, borst en rug! Ook is IPL geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Zal tepel ontharen pijn doen?

Onze nieuwste SHR apparatuur zorgt ervoor dat het ontharen van de tepels vrijwel pijnloos zal verlopen. Dus als u op zoek bent naar een effectieve manier om tepelhaar te verwijderen, informeer dan nu naar de mogelijkheden bij Ultrabeauty.

Ontdek hieronder ook al onze

Ontharings behandelingen

Ontharen gezicht

Oksels Ontharen

Kin / kaaklijn Ontharen

Ontharen neus

Ontharen borsten

Buik Ontharen

Ontharen wenkbrauwen

Tepels ontharen

Benen Ontharen

Ontharen bovenlip

Schaamhaar Ontharen